Find din næste massagebriks eller massagestol her

Massagebrikse findes i et utal af størrelser, udformninger og priser. Her på bloggen kan du læse meget mere om de mange typer af massagebrikse, både hvad angår beskrivelser af de mest og anmeldelser af de mest alm briks mærker.


Hvorfor købe en massagebriks
Man køber typisk en massagebriks, fordi at man enten forventer at bruge den meget privat, eller evt hvis man er i gang med eller overvejer at starte et massage firma. Skal man udfører massage professionelt kan man naturligvis ikke undvære en ordentlig briks til kunderne. Men der er også nogle fordele ved at bruge en massagebriks som privatperson:

  • Det meget mere behageligt at modtage massagen, når man ligger behageligt
  • Det skåner kroppen på massøren, da man undgår dårlige stillinger og skæve vrid i ryggen
  • Det er en lille investering, da man kan få billige massagebrikse helt ned til omkring 1000 kr
  • Man kan købe transportable massagebrikse som er sammenklappelige, så de fylder minimalt i hjemmet

Behandlerbrikse
En behandlerbriks er som navnet antyder primært brugt af massør firmaer. Så her er vi oppe i den professionelle variant af massagebrikse. Denne model kan som regel ikke klappes sammen og tages med, og er derfor normalt placeret fast i det rum eller lokale, hvor massagen foregår. En behandlerbriks er den bedste kvalitet, og ofte udført i meget solidt og slidstærke materialer. Prismæssigt er dette den dyreste massagebriks man kan købe. Vær opmærksom på at en behandlerbriks ikke nødvendigvis udelukkende er til massage, man bruger også dette udtryk indenfor andre behandler brancher



Transportabel massagebriks
De transportable massagebrikse fås i flere kvalitetstyper og priser og bruges både professionelt og privat.
Det er blevet mere og mere udbredt at man kan få massage i ens eget hjem. Det er selvfølgelige praktisk og nemt, og der er efterhånden mange firmaer, som tilbyder udkørende massage. Hertil er det en nødvendighed at massøren selv har en transportabel massagebriks med, som er nem at flytte rundt med, og som kan klappes sammen, så den fylder mindst muligt.
Men som jeg nævnte tidligere, som er de transportable massagebrikse også ved at indfinde sig i de private hjem. De billigste varianter ligger på ca 1000 kr, og hvis man forventer at bruge massagebriksen jævnligt, er det en meget lille investering. Hertil kommer at den er praktisk at opbevare og transportere rundt til andre steder.




Brugt massagebriks
Du kan altid overveje at købe en massagesbriks som er lettere brugt. Hvis du synes det kniber lidt med pengene, eller hvis du gerne vil have en top-kvalitets massagebriks uden at betale fuld pris, så kan du jo passende gå igang med at lede på nettet efter brugte massagebrikse. Der er altid gode tilbud og udsalg at gå efter, så du kan sparer lidt på pengene og samtidig få en ordentlig kvalitet.




Massagestol
En massagestol er jo nærmest både en briks og en massør i én. Massagestolene har indbygget massagefunktioner i selve stolen, så du skal bare sætte dig til rette, og nyde massagen. Selvom du kan købe nogle ret dyre og luksuriøse massagstole, så skal du dog ikke forvente, at det er massage på højde med den rigtige af slagsen. Men har man behov for meget behandling pga dårlig ryg eller lignende, så kan en massagstol være et rigtigt godt supplement til den alm massage. Massagestole får fra et par tusinde kroner for de mest simple modeller og helt op til over 50.000 kr for de store luksus stole

Ingen kommentarer:

Send en kommentar